Συνάντηση Ανδρουλάκη-Αδάμου: Μέλος του ΠΑΣΟΚ - Παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής

Την πολιτική της συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισφράγισε σήμερα η βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου, καθώς συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κινήματος, Νίκο Ανδρουλακη.

Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, που ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα από το κόμμα ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, συμμετείχε στις εκλογές για το όνομα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και στο εξής, θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος.

Η κ. Αδάμου θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής για την τρέχουσα κοινοβουλευτική της θητεία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

Συνάντηση με τη βουλευτή της Β' Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, είχε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισφραγίζοντας την πολιτική συμπόρευση της με το Κίνημα.

Η κ. Αδάμου συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και για την επιλογή των μελών των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων στις 8 Μαΐου. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στο εξής θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος.

Η κ. Αδάμου θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής για την τρέχουσα κοινοβουλευτική της θητεία, καθώς ταυτίζεται με το αξιακό πολιτικό σκεπτικό του κ. Ανδρουλάκη.

Πηγή: skai.gr