Κλείσιμο

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης 

«Είχαμε εκτενή συζήτηση σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με την ΠτΔ» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Την πρώτη επίσημη συνάντηση με την ΠτΔ, Αικ. Σακελλαροπούλου έχει ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον υποδέχθηκε στις 11:00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, σε μία εθιμοτυπική συνάντηση.

κασσελάκης σακελλαροπουλου

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Στον σύντομο διάλογό τους μπροστά στις κάμερες, η κα Σακελλαροπούλου του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στα καθήκοντα  που καλείστε να ασκήσετε σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις».  

κασσελάκης σακελλαροπουλου

Κασσελάκης: Είχαμε εκτενή συζήτηση σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με την ΠτΔ

«Είχαμε μια εκτενή συζήτηση σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «βεβαίως και μιλήσαμε και για συναινέσεις, αλλά συγχρόνως από μεριάς μου ανέφερα και θέματα της ομογένειας και των αποδήμων και βεβαίως όσα είδα στην περιοδεία μου σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα». Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση «και θα την καλλιεργήσουμε με την Πρόεδρο και στα επόμενα χρόνια», ενώ επισήμανε ότι συζήτησαν και για την επικείμενη επίσκεψη του στην Κύπρο.

Το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη. Ο κ. Κασσελάκης θα έχει επαφές με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη αλλά και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Πηγή: skai.gr