Πλεύρης: Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε επίσης ότι η οικογένεια ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία της υγείας του 

Τη διαβεβαίωσή του ότι η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο Ρομά ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία της υγείας του.

Ο κ. Πλεύρης έκανε τις σχετικές δηλώσεις με αφορμή τις κόκκινες μπογιές που πέταξαν στο σπίτι του διοικητή του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Νικόλαου Αντωνάκη.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Η στοχοποίηση διοικητών νοσοκομείων και γιατρών με πράξεις τραμπουκισμού είναι απολύτως καταδικαστέες. Η διοίκηση και οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον 16χρόνο συμπολίτη μας και ενημερώνουν συνεχώς την οικογένεια του για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.

Όσοι δυναμιτίζουν το κλίμα με εμπρηστικές πολιτικές δηλώσεις, προκλητικές συνδικαλιστικές ανακοινώσεις ή διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις στην πραγματικότητα συμβάλουν στη στοχοποίηση της διοίκησης και των γιατρών του νοσοκομείου. Ας αφήσουν έξω τα νοσοκομεία μας από αυτήν την τοξικότητα».

Πηγή: skai.gr