Κηφισός

Κυκλοφοριακά προβλήματα στον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Αμαλίας και η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά λόγω σύγκρουσης οχημάτων

Κλείσιμο

Παρουσιάστηκε το νέο «παπανδρεϊκό» κόμμα Πατριωτική Δημοκρατική Ενότητα 

Πίσω από την ίδρυση του κόμματος βρίσκεται το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα 

Παρουσιάστηκε σήμερα το νέο κόμμα «Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα», που αρχικά είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι ιδρυτής του θα ήταν η Δήμητρα Λιάνη. 

Πίσω από την ίδρυση του κόμματος βρίσκεται το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα και στο κόμμα συνασπίζονται εκλογικά 20 και πλέον πολιτικές συλλογικότητες. 

«Το ΔΗΠΑΚ ειδικά ως καθοριστική συνιστώσα του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου εκφράζει εκτός των άλλων το προδομένο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και επαναφέρει τις σωστές γραμμές της πολιτικής παρακαταθήκης του. 

Το σημερινό κομματικό κατεστημένο έχει κοινή συμπληρωματική ομοιοπολική πολιτική, συντήρησης του διεφθαρμένου και ξενόδουλου συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, επειδή έχει τα ίδια ντόπια και ξένα αφεντικά και λειτουργεί ως υπαλληλικό τους προσωπικό!

Ανατρέπουμε αυτή την ιστορικά επικίνδυνη πολιτική αντινομία συγκροτώντας τον Τρίτο Πόλο Εξουσίας του πολιτικού συστήματος.

Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο που συμμετέχουμε!» αναφέρει το Κίνημα στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε νωρίετρα ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου, «το κόμμα οριοθετείται από τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου ως αμιγώς "ανδρεϊκό" που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ”, με στόχο να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές».
 

Πηγή: skai.gr