Παρακολουθήσεις: Την Τρίτη καταθέτει ο Κώστας Βαξεβάνης

Προθεσμία για την προσεχή Τρίτη ζήτησε και έλαβε από την εισαγγελέα Αγγελική Τριανταφύλλου ο εκδότης της εφημερίδας «Ντοκουμέντο»

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Μάνδρου

Προθεσμία για την προσεχή Τρίτη ζήτησε και έλαβε από την εισαγγελέα Αγγελική Τριανταφύλλου ο εκδότης της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» Κώστας Βαξεβάνης που είχε κληθεί σε κατάθεση για τις δημοσιεύσεις του σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων των επικοινωνιών πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.

Ο εκδότης ζήτησε την προθεσμία προκειμένου, όπως έγινε γνωστό, να έχουν προηγηθεί και νέες αποκαλύψεις την προσεχή Κυριακή και να καταθέσει συνολικά.

Την ίδια ώρα εξετάστηκε και η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη η οποία έχει καταθέσει και σχετική μηνυτήρια αναφορά για τις παρακολουθήσεις προκειμένου να διαλευκανθεί σε βάθος η υπόθεση.

Η πρώην υπουργός μετά την έξοδο της από το εισαγγελικό γραφείο, δήλωσε μεταξύ άλλων.« Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων».

Η κ. Γεροβασίλη, τόνισε ότι πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα η Δικαιοσύνη να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή». 

Η ίδια τόνισε ακόμη ότι το Μέγαρο Μαξίμου κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του όπως ο Ν. Δένδιας.

Διαβάστε σχετικά: Οικονόμου στον ΣΚΑΪ 100,3 για παρακολουθήσεις: Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, μόνο εικασίες

Πηγή: skai.gr