Παπανδρέου: Εξωθεσμικά και άλλα κέντρα και παράγοντες της δεξιάς κατά του ΚΙΝΑΛ και εναντίον μου

Παπανδρέου: Εξωθεσμικά και άλλα κέντρα και παράγοντες της δεξιάς κατά του ΚΙΝΑΛ και εναντίον μου

Την ενόχλησή του για δημοσιεύματα που στρέφονται κατά του δημοσκοπικού μομέντουμ του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και κατά του ιδίου εκφράζει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με τον κ. Παπανδρέου να κάνει λόγο ακόμα και για παρεμβάσεις στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία. 

«Τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουν οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης μας και όχι οποιοσδήποτε άλλος», αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου. Αφορμή γι' αυτή την ανακοίνωση αποτελούν δημοσιεύματα και αρθρογραφία, που, σύμφωνα με το επιτελείου του πρώην πρωθυπουργού, αμφισβητούν τη δημοσκοπική άνοδο του Κινήματος Αλλαγής συνολικά και επικρίνουν έντονα τον ίδιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «την τελευταία περίοδο πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα παρεμβάσεων στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής, όχι μόνο από εξωθεσμικά και άλλα κέντρα, αλλά και από παράγοντες της δεξιάς».

Τονίζεται ακόμη, ότι «με τις παρεμβάσεις αυτές, που ποικίλουν ως προς τον τρόπο που εκδηλώνονται, είτε στρέφονται εναντίον στελεχών της παράταξης μας και ιδιαιτέρως εναντίον του Γιώργου Α. Παπανδρέου, καθώς βλέπουν ότι δεν ικανοποιούνται τα δικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα άλλων κομμάτων, είτε στρέφουν τα βέλη τους εναντίον της παράταξής μας συνολικά».

Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα «επιχειρούν να καλλιεργήσουν την άποψη ότι η άνοδος που εμφανίζει το Κίνημα Αλλαγής στις έρευνες, είναι παροδική».

Επίσης, υπογραμμίζεται πως «η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής όχι μόνον είναι πασιφανής, αλλά και θα συνεχίσει ακόμη περισσότερο αυξανόμενη, όπως προκύπτει και από την ανταπόκριση και τη στάση των συμπολιτών μας στις περιοδείες και τις επαφές των υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματός μας».

Πηγή: skai.gr