Οικονόμου σε ΣΚΑΪ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει σα να παίρνει βραβείο ο κ. Παπαγγελόπουλος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι στην αντίληψη της κυβέρνησης αλλά και της ΝΔ, η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και με τους δικούς της κανόνες.

Όλοι οι τομείς της κυβέρνησης εξακολουθούν να λειτουργούν με τη συνέπεια και την ταχύτητα που απαιτούν οι εξελίξεις, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Ο πρωθυπουργός έχει θέσει με πολύ μεγάλη σαφήνεια το πλαίσιο (για εκλογές) και η αίσθησή μου είναι ότι σε αυτό το πλαίσιο θα παραμείνει. Ό,τι καινούριο ή ό,τι νεότερο έχει να πει ο πρωθυπουργός προς την κατεύθυνση αυτή, όταν θεωρήσει ότι πρέπει να το πει, θα το πει πολύ καθαρά χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω ερμηνειών», τόνισε ο κ. Οικονόμου.
Για την υπόθεση της Novartis και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο κ. Οικονόμου σχολίασε ότι στην αντίληψη της κυβέρνησης αλλά και της ΝΔ, η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και με τους δικούς της κανόνες.

Έστρεψε παράλληλα τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ίσως πανηγυρίζει «γιατί έχει μπερδευτεί, νομίζει ότι προτείνεται για κάποιου είδους βραβείο ο κ. Παπαγγελόπουλος». Θύμισε μάλιστα ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος παραπέμπεται για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και για απόπειρα στησίματος παραδικαστικού κυκλώματος.
 

Πηγή: skai.gr