Οικονόμου: Για γέλια και για κλάματα οι δηλώσεις Ανδρουλάκη - Με την κ. Καϊλή δεν υπάρχει καμία σύμπλευση

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Με την κ. Καϊλή δεν υπήρχε η οποιαδήποτε σχέση, σύμπλευση. Η κ. Καϊλή είναι μέλος μιας ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, που είναι αντίπαλος της ομάδας του ΕΛΚ».

«Οι ισχυρισμοί του Νίκου Ανδρουλάκη είναι για γέλια και για κλάματα» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 σε απάντηση όσων δήλωσε ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την Εύα Καϊλή και τη σχέση της με τη Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Με την κυρία Καϊλή δεν υπήρχε η οποιαδήποτε σχέση, σύμπλευση. Η κυρία Καϊλή είναι μέλος μιας ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, που είναι αντίπαλος της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ. Συζητάμε για ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, το οποίο ελέγχεται για χρηματισμό από το Κατάρ. Εγώ δεν λέω ότι φταίει το σύνολο του ΠΑΣΟΚ, ούτε λέω ότι είναι ένοχοι όλοι στο ΠΑΣΟΚ.

Λέω, όμως, ότι από αυτό το σημείο, που πιάνεται ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να χρηματίζεται, μέχρι το σημείο  να προσπαθούμε να πούμε ότι αυτό είναι πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας, είναι για γέλια και για κλάματα.

Και ο κ. Ανδρουλάκης για να στηρίξει αυτόν τον ισχυρισμό, να διαγράφει από τα social media αναρτήσεις του, αυτά δεν είναι ούτε για μικρά παιδιά».

Πηγή: skai.gr