Ανδρουλάκης για ΝΔ: Αφού πρώτα αξιοποίησαν την κ. Καϊλή ως δούρειο ίππο, τώρα κάνουν ότι δεν την ξέρουν

«Δεν θα ανεχτώ καμία προσωπική στρατηγική που βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της παράταξης. Συμπεριφορές που φρενάρουν τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι ανεκτές» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

Με αναφορές στην υπόθεση της Εύας Καϊλή η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη που είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Η συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση του προγράμματος του Κινήματος για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ωστόσο, λόγω επικαιρότητας, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση της Εύας Καϊλή λέγοντας:

«Υπάρχει ένα παράδοξο που οφείλω να υπογραμμίσω. Αφού πρώτα αξιοποίησαν την κ. Καϊλή ως δούρειο ίππο στην υπόθεση των υποκλοπών, για να θολώσουν το τοπίο στο ευρωκοινοβούλιο και στην αρμόδια επιτροπή PEGA, αφού προετοίμασαν σε δεύτερο χρόνο τη μεταγραφή αεροδρομίου, τώρα οι κύριοι της ΝΔ κάνουν ότι δεν την γνωρίζουν. Έχουν μάλιστα το θράσος να προσπαθούν να συνδέσουν την παράνομη παρακολούθησή μου για κάποιους απροσδιόριστους λόγους εθνικής ασφάλειας με μια ποινική υπόθεση».

Επίπε ακόμη ότι δεν θα επιτρέψει να αμαυρώσει κανείς την νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ, όσο ισχυρός και αν είναι, ούτε θα αφήσει υπόνοιες για τη διαφάνεια

Παράλληλα, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα:

«Δεν θα ανεχτώ καμία προσωπική στρατηγική που βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της παράταξης. Συμπεριφορές που φρενάρουν τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι ανεκτές.

Είμαστε μια ανάσα πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και η μάχη απαιτεί να συστρατευτούμε ενωμένοι, ώστε το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει ο κύριος εκφραστής των προοδευτικών πολιτών.

Όποιος δεν έχει διάθεση για κοινούς αγώνες δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή του κΙνηματος».

Πηγή: skai.gr