Οικονόμου για Θεανώ Φωτίου: Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι

Σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου στις δηλώσεις της πρώην υπουργού αναφορικά με τις παρακολουθήσεις

«Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στη βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Θεανώ Φωτίου. 

Η κυρία Φωτίου υποστήριξε ότι το θέμα των υποκλοπών συνδέεται άμεσα με την κατανομή των κονδυλίων του ταμείου Ανάκαμψης, ενώ μετά από όσα είπε, ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσα σ' εκείνη και τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ.Οικονόμου, δήλωσε για όσα είπε η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ: «Μετά τον κ. Μαντζουράνη, συνεργάτη του κ. Τσίπρα και δικηγόρο του κ. Βαξεβάνη, που παραδέχθηκε την απουσία στοιχείων και τεκμηρίων για τα όσα «αποκαλύπτει» σε δόσεις ο εντολέας του, τη σκυτάλη πήρε άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης  από  κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι «αποκαλύψεις» για τις υποκλοπές είναι κομβικό μέρος του σχεδίου αυτού.  Όσο η Δικαιοσύνη προχωράει την έρευνά της και αναπτύσσονται οι θεσμικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την διαλεύκανση της υπόθεσης των κακόβουλων λογισμικών, τόσο η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει. Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι».

Πηγή: skai.gr