Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ 100.3 για τα «τσίγκινα σωβρακάκια» και το σόου Πολάκη (vid)

«Να πάρει θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη σκευωρία Νοβάρτις και τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ που κατηγορήθηκαν όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος», ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ 100.3  ο  υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Ζήτησε επίσης να τοποθτηθεί ο κυριος Ανδρουλάκης για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη γιατι είναι πλέον Πρόεδρος όλου του ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί να κρύβεται διά της απουσίας του.

Ο Υπουργος Αναπτυξης τόνισε επίσης οτι ο  ΣΥΡΙΖΑ εχει πάθει παραλήρημα με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του για την Novartis και μάλιστα με χθεσινή ανακοίνωση του, αμφισβήτισε το Βούλευμα της Οικονομικης Εισαγγελίας, κάτι  κατι που δεν έκανε με τους υπόλοιπους πολιτικούς που είχαν κατηγορηθεί.

Ο κύριος Γεωργιάδης  τόνισε ότι η Πράξη Αρχειοθέτησης είναι Έπος για τον ίδιο  και ανακοινώσε ότι ετοιμάζει  αγωγές γιατί πριν γίνει Υπουργός ήταν επιχειρηματίας. Είχε  τρεις εταιρίες και διαχειριζόταν διάφορα ποσά τα όποια είχε δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του και μάλιστα επί Σύριζα είχε επαινεθεί για το Πόθεν Εσχες του.
Ανέφερε ότι ο ίδιος  ζήτησε  από το Προεδρείο της Βουλής να συνεχίσει να μιλάει ο κ. Πολάκης προχθές το βράδυ  γιατί η Βουλή  δεν είναι αποστειρωμένη. σημειώνοντας ωστόσο  ότι ο κύριος Αθανασίου δεν παρανόμησε. 

Περιέγραψε ακόμη το περιστατικό με τα «τσίγγινα σωβρακάκια» και το σόου Πολάκη: 

Πηγή: skai.gr