Νέα Δημοκρατία: Αυτοί είναι οι τέσσερις νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου

Με απόφαση Μητσοτάκη ορίζονται οι Κανελλοπούλου, Νασιμπιάν, Λαγκαδιανός και Δαμιανού – Τον συντονισμό αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα Σδούκου

ΝΔ

Τέσσερις νέους αναπληρωτές εκπροσώπους Τύπου αποκτά η Νέα Δημοκρατία, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της δημόσιας παρουσίας του κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου ορίζονται η Πορφυλένια Κανελλοπούλου, ο Οδυσσέας Νασιμπιάν, ο Χρήστος Λαγκαδιανός και η Πώλα Δαμιανού.

Τον συντονισμό της νέας ομάδας αναλαμβάνει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου, με στόχο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, την αποτελεσματικότερη προβολή των θέσεων και των πρωτοβουλιών του κόμματος.

Ποιοι είναι οι τέσσερις νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι

Πορφυλένια Κανελλοπούλου: Δικηγόρος Αθηνών, με καταγωγή από την Κυπαρισσία Μεσσηνίας, είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους στο Law and Economics από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στο Δημόσιο Δίκαιο και Δημόσια Πολιτική από το ΕΚΠΑ, ενώ ασχολείται κυρίως με το Αστικό και το Εταιρικό Δίκαιο.

Ξεκίνησε την πολιτική της δραστηριότητα από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής και στη συνέχεια διετέλεσε διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης και εκπρόσωπος Τύπου της ΟΝΝΕΔ. Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στις εθνικές εκλογές του 2023 ήταν υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

Οδυσσέας Νασιμπιάν: Γεννημένος στη Νέα Σμύρνη το 1998, είναι δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος της πόλης. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και από το 2022 διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο.

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2019, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες στους τομείς των νέων τεχνολογιών, της καινοτομίας και της νέας γενιάς. Την περίοδο 2022-2023 διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας και αναπληρωτής δήμαρχος Νέας Σμύρνης. Έχει επίσης συμμετάσχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις νεολαίας, ενώ εκπροσώπησε τον δήμο στο Chisinau Urban Forum του δικτύου Learning Cities της UNESCO.

Χρήστος Λαγκαδιανός: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με κατεύθυνση τον Τουρισμό, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό πολιτικών εκστρατειών και στην πολιτική επικοινωνία, ενώ είναι συνιδρυτής και αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Debate House, που προωθεί τον δημόσιο διάλογο μέσω συζητήσεων και εκπαιδευτικών δράσεων. Στο παρελθόν διετέλεσε γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ρεθύμνου, εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και είναι εκπρόσωπός της στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Πώλα Δαμιανού: Δικηγόρος, πολιτικός επιστήμονας και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, με καταγωγή από τη Δράμα, είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και της Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Δίκαιο στο City University of London.

Δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Το 2019 εξελέγη κοινοτική σύμβουλος στην 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων και ανέλαβε πρόεδρος της Λέσχης Φιλίας Κουκακίου. Στις εθνικές εκλογές του 2023 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ΝΔ
11 0 Bookmark

Απόρρητο