Κλείσιμο

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πλέον επικίνδυνος για τη Δημοκρατία

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης θα καταρρέει, τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο κυνικός και επικίνδυνος» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Να ανακαλέσει άμεσα «την αθλιότητα ότι μπήκαν βόμβες στον Real γιατί έκανε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ» καλεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, προσθέτοντας «είναι πλέον επικίνδυνος για τη Δημοκρατία»

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης θα καταρρέει, τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο κυνικός και επικίνδυνος» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνοντας ότι «έσπευσε σήμερα εκτάκτως στη Βουλή, μια μέρα πριν τη ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, για να εκμεταλλευθεί μια άθλια εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός του Real και να τον αποδώσει στους πολιτικούς του αντιπάλους».

«Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη διατύπωση από τα χείλη του ότι 'μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που χθες κατέκρινε με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη'» διερωτήθηκε ο Ν.Ηλιόπουλος χαρακτηρίζοντας και ο ίδιος τις δηλώσεις αυτές «απαράδεκτες» και υπογραμμίζοντας «ότι αποσύρθηκαν αμέσως και ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη».

«Αυτό δεν είναι μία απλή αθλιότητα. Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει» συνέχισε και κατέληξε:

«Καταλαβαίνουνε τον πανικό του, αλλά όσο ακόμη θα βρίσκεται στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας, οφείλει να διατηρήσει μια στοιχειώδη ευθύνη και σοβαρότητα».

Πηγή: skai.gr