Σκουρλέτης: Προβοκάτσια να συνδέει ο πρωθυπουργός τον ΣΥΡΙΖΑ με την επίθεση στον Real

Δεν υπάρχει προηγούμενο, συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Αν δεν λέγεται αυτό μέγιστη πολιτική προβοκάτσια, τι άλλο είναι; Είναι επιλογή η τοξική πολιτική παρέμβαση του πρωθυπουργού σήμερα. Μας θυμίζουν όσα λεγονταν πριν από το 2015 και δείχνουν πανικό και απόσταση από την κοινωνία. Φαίνεται ότι έχετε πάρει τα μηνύματά σας»

«Πριν από λίγο υπήρξε μια σοκαριστική τοποθέτηση από πρωθυπουργό. Σοκάρει ένας πρωθυπουργός μιας ευρωπαϊκής δημοκρατίας να έρχεται και να λέει στη Βουλή ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνδέεται με την εμπρηστική επίθεση στον Real FM» τόνισε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Δεν υπάρχει προηγούμενο, συνέχισε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: «Αν δεν λέγεται αυτό μέγιστη πολιτική προβοκάτσια, τι άλλο είναι; Είναι επιλογή η τοξική πολιτική παρέμβαση του πρωθυπουργού σήμερα. Μας θυμίζουν όσα λεγονταν πριν από το 2015 και δείχνουν πανικό και απόσταση από την κοινωνία. Φαίνεται ότι έχετε πάρει τα μηνύματά σας».

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε: «Τέτοια τοξική παρέμβαση αποσκοπεί τελικά σε κρίσιμες στιγμές να μην συζήτησουμε τα επίδικα με επιχειρήματα, αλλά να τα συσκωτίσουμε. Είναι βαθιά ταξική η πολιτική σας».

Πηγή: skai.gr