Κλείσιμο

Μητσοτάκης από Καλπάκι: «Το ΟΧΙ φτάνει και στους γείτονες μας που είναι ΝΑΙ στον διάλογο και στην συνεργασία»

Ο Πρωθυπουργός έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Στο Καλπάκι βρέθηκε το απόγευμα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις στο Μνημείο του Μαχητή στέλνοντας παράλληλα το δικό του ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία παραμονή της 28ης Οκτωβρίου. 

Μητσοτάκης

«Το ΟΧΙ από το Καλπάκι φτάνει μέχρι τις πεδιάδες της Ουκρανίας και την εισβολή της Ρωσίας. Το ΟΧΙ φτάνει και στους γείτονες μας το οποίο είναι ΝΑΙ στον διάλογο και στην συνεργασία μαζί τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε πως θα γινει Πάρκο Ιστορίας στο Καλπάκι και νεκροταφείο για τους 14.000 νεκρούς που χαθηκαν στον πόλεμο για την ελευθερία.

Καλπάκι

Ο πρωθυπουργός έφτασε λίγο πριν τις 6:30 στο χώρο του Μνημείου. Παρόντες ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, βουλευτές του Νομού, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κώστας Σκούμας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και άλλοι.

Καλπάκι

Αμέσως μετά την επιμνημόσυνη δέηση στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος έγινε το προσκλητήριο νεκρών και η κατάθεση στεφάνων.

Πηγή: skai.gr