Κυβερνητικά στελέχη για debate: «Ο Μητσοτάκης ήταν σαφής και ψύχραιμος» - «Επιθετικός» ο Τσίπρας

Θετικά αποτιμούν την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο debate τα κυβερνητικά στελέχη - Πώς σχολίασαν την παρουσία του Αλέξη Τσίπρας και του Νίκου Ανδρουλάκη

Το αποψινό debate σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα τόσο την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών. 

Συγκεκριμένα, θετικά αποτιμούν την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζοντας πως ήταν «σαφής, ψύχραιμος, και γνώστης» των θεμάτων. «Απαντούσε επί της ουσίας σε κάθε ερώτηση. Παραδέχθηκε προβλήματα, αναγνώρισε λάθη. Περιέγραψε, στο πλαίσιο του περιορισμένου χρόνου, για το μέλλον και τι θέλει να κάνει. Μιλούσε στους πολίτες, παρά τις συνεχείς επιθέσεις από τον Αλέξη Τσίπρα» επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα σχολιάζουν: «Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινούσε με επιθέσεις στον Μητσοτάκη με τα γνωστά στερεότυπα, ότι υπηρετεί τα συμφέροντα κι ο ίδιος τον λαό. Απαντούσε με γενικόλογα, στις ερωτήσεις για το που θα βρει τα χρήματα, μιλώντας για αισχροκέρδεια. Απάντησε με γενικολογίες για το ποια θα είναι η κυβέρνηση που λέει. Μίλησε για αύξηση φόρων».

Τέλος, όσον αφορά την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη σχολιάζουν «Ο Ανδρουλάκης χωρίς κάποια σαφή θέση για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, αλλά με κάποιες γενικόλογες προτάσεις επίσης όχι κοστολογημένες. Μίλησε επίσης για φορολόγηση  στις γονικές παροχές ρίχνοντας το όριο στο μισό. Οι υπόλοιποι προσπάθησαν να απευθυνθεί ο καθένας στο κοινό του».
 

Πηγή: skai.gr