Με τον Στέφανο Κασσελάκη συναντάται ο Κύπριος πρόεδρος Ν. Χριστοδουλίδης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη Λευκωσία από το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου για συνομιλίες με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Σε εξέλιξη είναι στη Λευκωσία η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη Λευκωσία από το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου για συνομιλίες με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Κασσελάκης στις 8:30 το πρωί κατέθεσε στεφάνι στον Τύμβο Μακεδονίτισσας – Αεροσκάφος Norartlas – Mνημείο Μάνας του Αγνοουμένου και στη συνέχεια στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Κασσελάκης τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το Συμβούλιο, που διακόπηκαν στο Γκραντ Μοντανά και υπογράμμισε τη σημασία του διορισμού ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ και εξέφρασε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Τόνισε ότι «αρνητικές εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό, θα υπονομεύσουν σαφώς τον ελληνοτουρκικό διάλογο».

Πηγή: ertnews.gr