ΚΑΙΡΟΣ

Κουμουτσάκος: Νεοφιλελεύθερος ο Αλέξης Τσίπρας

 «Νεοφιλελεύθερο» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ο Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τη σημερινή υπογραφή παραχώρησης του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco.

«» τόνισε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, υπενθυμίζοντας ότι έχει προηγηθεί η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων. 

«Καλοσωρίζουμε την καθυστερημένη προσχώρηση στην πραγματικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την πορεία της αξιολόγησης ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπογράμμισε ότι όπως φαίνεται η κυβέρνηση έχει πρόθεση να δεχθεί μέτρα, τα οποία χαρακτήρισε υφεσιακά και αναποτελεσματικά. 

«Η κυβέρνηση ομολογεί απολογία συνθηκολόγησης 5,5 δισ» δήλωσε, εκφράζοντας την εκτίμηση πως με τα μέτρα αυτά η χώρα δεν θα ανακάμψει ούτε θα μαζέψει χρήματα.

Σχετικά με τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του κ. Δρίτσα κατά το παρελθόν, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε πως είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει την κυβέρνηση, το . Έκανε, μάλιστα λόγο, για ασυνέπεια και αναποτελεσματικότητα.

Αναφορικά με το μεταναστευτικό ο κ. Κουμουτσάκος μίλησε για οργανώσεις που παρεμβαίνουν για ύποπτους λόγους, υποστηρίζοντας πως όσο συνεχίζονται οι καταστάσεις αυτές, θα υπονομεύεται η εικόνα της χώρας. 

«» τόνισε, εγκαλώντας ως «υπόλογη» την κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για αναποτελεσματικούς χειρισμούς.

Ο κ. Κουμουτσάκος απαντώντας σε ερώτηση για το νέο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη σημείωσε πως στη ΝΔ βλέπουν «».

Σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ για τις διαγραφές δημοσιογράφων, ο κ. Κουμουτσάκος επισήμανε πως αυτές είναι κακός οιωνός για την ελευθεροτυπία και πως πρόκειται για απόφαση ιδεολογικής τυφλότητας και αντιδημοκρατικής αντίδρασης.
Πηγή: skai.gr