Κουκουλόπουλος για μεταναστευτικό κώδικα: Σε απόκλιση από την ευρωπαϊκή κανονικότητα η ΝΔ

Έντονη κριτική στη ΝΔ για τη στάση της στο θέμα του μεταναστευτικού κώδικα άσκησε μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος. Υποστήριξε μάλιστα, ότι στο θέμα δικαιωμάτων των πολιτών και των μεταναστών η ΝΔ έχει μια στάση που βρίσκεται σε απόκλιση από την «ευρωπαϊκή κανονικότητα».

«Θα γίνουμε χλεύη
όλων των ευρωπαϊκών θεσμών, αν δεν περάσει η διάταξη για τους μετανάστες που αποσύρθηκε χθες» τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος, και προεξόφλησε ότι η διάταξη αυτή θα επανέλθει οπωσδήποτε προς ψήφιση στη Βουλή. Υποστήριξε επίσης ότι δεν είναι μόνο ο κ. Μπαλτάκος, αλλά ολόκληρη η ΝΔ που υιοθετεί σκληρή στάση που υιοθετεί σκληρή ατζέντα στο θέμα των μεταναστών. Η ΝΔ πρέπει να φύγει από την ατζέντα Καμμένου, είπε, και έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν υποστηρίζει ότι η ΝΔ υιοθετεί ατζέντα Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Κουκουλόπουλος επανέλαβε αυτό που είπε και στη Βουλή ότι η ΝΔ έχει αναγάγει το σε μείζον θέμα το μεταναστευτικό όπως ο ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο.

Διευκρινίσεις για το θέμα του γάλακτος, που προκαλεί αντιδράσεις σε βουλευτές της συγκυβέρνησης, καθώς και σε αλλά σημεία της συμφωνίας με την τρόικα θα δώσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στις 4 το απόγευμα, ανακοίνωσε επίσης στον σταθμό μας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. 
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ