Κουκουλόπουλος: Ενημέρωση Στουρνάρα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τη συμφωνία

Διευκρινίσεις για το θέμα του γάλακτος, που προκαλεί αντιδράσεις σε βουλευτές της συγκυβέρνησης, καθώς και σε αλλά σημεία της συμφωνίας με την τρόικα θα δώσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στις 4 το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Θα είναι η πρώτη επίσημη ενημέρωση σε εμάς για τη συμφωνία. Θα δούμε τις τελικές διατυπώσεις σε όλα τα θέματα, και όχι μόνο στο γάλα. Πιθανόν να εντοπιστούν κάποια προβλήματα. Θα τα δούμε. Δεν θα κάνουμε βέβαια κάτι που θα αλλοίωνε την ουσία της συμφωνίας» προσθεσε.

Ερωτηθείς για τη στάση Παπανδρέου στο θέμα των τραπεζών, ο κ Κουκουλόπουλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα παει στην ψηφοφορία όλο μαζί όπως πήγε και τον Σεπτέμβριο του 2011 που ψήφισε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με κοινές μετοχές. Θέση που, όπως είπε ο κ. Κουκουλόπουλος, απεδείχθη, ότι δεν ήταν σωστή.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε εξάλλου ότι στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις τράπεζες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής θα κληθούν εκπρόσωποι της ΕΚΤ, και της ευρωπαϊκής αρχής ανταγωνισμού για να ενημερώσουν τους βουλευτές με ποιο τρόπο ανακεφαλαιοποιούνται οι τράπεζες στην ΕΕ.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ