ΚΙΝΑΛ - Γερουλάνος: Κατέθεσα 6.245 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς μου

Την κατάθεση στην αρμόδια επιτροπή του ΚΙΝΑΛ άνω των 6.000 υπογραφών (6.245) που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος ανακοίνωσε ο Παύλος Γερουλάνος λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας. 

«Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο» επισημαίνει σε δήλωσή του. 

Η δήλωση Γερουλάνου

«Δήλωση για την κατάθεση στην ΕΔΕΚΑΠ, 6.245 υπογραφών για την υποψηφιότητα προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. 

Φίλες και φίλοι, κατέθεσα απόψε στην επιτροπή εκλογικής διαδικασίας (ΕΔΕΚΑΠ), 6.245 υπογραφές πολιτών από όλη τη χώρα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Πολίτες, που θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας. Μπροστά μας έχουμε σχεδόν 2 μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι». 

Πηγή: skai.gr