ΚΙΝΑΛ: Αυτονόητο ότι ο φετινός εορτασμός του Πολυτεχνείου πρέπει να γίνει χωρίς πορεία

Το Κίνημα Αλλαγής με σχόλιο του γραφείου Τύπου, απάντησε στη κριτική που του ασκείται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και και των υπολοίπων κομμάτων, ΚΚΕ και ΜΕΡΑ 25, επειδή δεν συνυπογράφει το κοινό κείμενο κατά της κυβέρνησης για το Πολυτεχνείο.

“Είναι αυτονόητο ότι ο φετινός εορτασμός πρέπει να γίνει στο πλαίσιο τήρησης των υγειονομικών μέτρων χωρίς πορεία”, δηλώνει το Κίνημα Αλλαγής και τονίζει ότι δεν δικαιολογείται η “επίδειξη ισχύος της κυβέρνησης και τις ακραίες απαγορεύσεις τις οποίες καταδικάσαμε. Ρίχνει λάδι στη φωτιά με απαγορεύσεις που θυμίζουν τα “Αποφασίζομεν και διατάσσομεν””.

Το Κίνημα Αλλαγής καταλογίζει στη κυβέρνηση ότι “επιδιώκει να οδηγήσει σε μια τεχνητή σύγκρουση για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη. Δυστυχώς παγιδεύονται στη μεθόδευση της Κυβέρνησης και άλλες πολιτικές δυνάμεις”.

“Είναι προφανές ότι κάποιοι επιλέγουν τον διχασμό και μάλιστα με αφορμή και την επέτειο του Πολυτεχνείου. Εμείς δεν συμμετέχουμε σε μετωπικές κινήσεις, δεν συνεργούμε στην πόλωση. Η χώρα δεν αντέχει άλλη διχόνοια”, υπογραμμίζει το Κίνημα Αλλαγής.
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ