Καμμένος: Η πεθερά μου έλαβε επιδότηση πριν συγγενέψουμε, δεν εκβιάζομαι

Τον ισχυρισμό ότι η πεθερά του έλαβε την επιδότηση για το σπίτι στην Ικαρία πριν ο ίδιος παντρευτεί την κόρη της διατύπωσε την Τρίτη, μέσω του ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος, απειλώντας μάλιστα με αγωγές τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και το δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε.

«Έπρεπε η πεθερά μου να γνωρίζει το 2003 ότι θα κάνει εμένα γαμπρό το 2004;» διερωτήθηκε. «Αυτό είναι το νόμιμο και ηθικό που με κατηγορούν;».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι η πεθερά του εξέδωσε εκατοντάδες αποδείξεις, ενώ για την απόδειξη που της έχει κόψει ο ίδιος είπε ότι είχε φιλοξενήσει στον ξενώνα δημοσιογράφους κατά τη θητεία του ως υφυπουργός Ναυτιλίας, για τις εκδηλώσεις της Ικαριάδας, και πλήρωσε τα έξοδα από την τσέπη του.

Επιπλέον, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι δέχεται πλήγματα από τους εκδότες Μπόμπολα και Ψυχάρη. «Δεν εκβιάζομαι, θα τους τσακίσω, και ας με κάψουν ζωντανό [...] ούτε θα κάνω συμβιβασμό για τίποτα», τόνισε.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Τα Νέα δημοσιεύει εξώδικο αλβανού υπεργολάβου της Ικαρίας, που διεκδικεί 27.000 ευρώ από τον Πάνο Καμμένο, για έργα που έχει εκτελέσει στο σπίτι της Ικαρίας και δεν έχει πληρωθεί.

Στην Ελλάδα της κρίσης, ο πολιτικός δεν πρέπει να είναι απλώς νόμιμος, αλλά οι πράξεις του ηθικές «από κάθε οπτική γωνία», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ