Κλείσιμο

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, τα όπλα στην ΑΣΟΕΕ και ο στρατός της Συρίας (audio)

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου, για τα ευρήματα της αστυνομίας κατά την έφοδο στην ΑΣΟΕΕ.

Η κ. Μιχαηλίδου, μιλώντας στο ραδιόφωνο Flash 99.4, έκανε λόγο για «σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα» στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας και τα οποία βρέθηκαν σε ένα κορυφαίο πανεπιστημιακό ίδρυμα.
Αναλυτικά η δήλωση της υφυπουργού Εργασίας:

«Θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει μια έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια αν θέλετε τα οποία βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό.

Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας. Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις πάνω σε αυτό, όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά, σοβαρά και τρομερά επικίνδυνα όπλα, γενικότερα μέσα στη χώρα μας αλλά πόσω δε μάλλον μέσα σε ένα κορυφαίο πανεπιστημιακό ίδρυμα, τότε υπάρχει σίγουρα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Ακούστε το επίμαχο απόσπασμα στο 10ο λεπτό.

Πηγή: skai.gr