«Έρχονται!»: Δείτε το βίντεο και την ανάρτηση Μητσοτάκη για τα έξι πρώτα Rafale

Στην τελετή παραλαβής των πρώτων έξι μαχητικών αεροσκαφών στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα, θα παραστεί και θα μιλήσει, αύριο Τετάρτη στις 12:30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης έκανε retweet το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας με τα νέα υπερσύγχρονα μαχητικά, με τη λεζάντα "Έρχονται" και τις σημαίες Ελλάδας και Γαλλίας. 

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, μεταξύ 12:00 - 12:30, θα πραγματοποιηθεί η διέλευση των έξι υπερσύγχρονων αεροσκαφών Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αττική στο πλαίσιο της άφιξής τους στην 114 Πτέρυγα Μάχης. Τα ελληνικά μαχητικά θα "χαιρετήσουν" τους Έλληνες, πετώντας πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. 

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα έξι από τα συνολικά 24 αεροσκάφη Rafale που θα προμηθευτεί η Πολεμική Αεροπορία θα ξεκινήσουν την Τετάρτη το ταξίδι τους για τη χώρα μας από τη Γαλλία. Θα αναχωρήσουν το πρωί από την Ιστρ και θα προσγειωθούν στην 114 Πτέρυγα Μάχης. Στη βάση θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός, ο ΥΕΘΑ, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι αρχηγοί των κλάδων, για την τελετή ένταξης τους στην 332 μοίρα.

Στις 17:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ιωάννη Κασουλίδη.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr