Γερουλάνος-ΣΚΑΪ 100.3: «Θα τιμήσω όσους υπέγραψαν και θα πάω έως το τέλος»

«Δεν έχουμε πάρει κάποια επίσημη πρόταση ακόμα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100.3 ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος απαντώντας στα όσα ακούγονται περί αναβολής των εκλογών.

«Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε κανονικά και εμείς δουλεύουμε τους στόχους μας έως τις 5 και 12 Δεκεμβρίου και πορευόμαστε με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα με τις θέσεις και τις προτάσεις που έχουμε για την επόμενη ημέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πώς θα πορευτεί το κόμμα έως τις εκλογές και αν θα γίνει εκλογή νέου προέδρου για να αντικαταστήσει τη Φώφη Γεννηματά, ο κ. Γερουλάνος σχολίασε ότι υπάρχουν διάφορες επιλογές στην ΚΟ (ωστόσο ο ίδιος δεν ανήκει). «Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους και είμαι σίγουρος θα επικρατήσουν νηφάλιες δυνάμεις».

Σχετικά με την υποψηφιότητα του είπε ότι θα τιμήσει όσους την υπέγραψαν και γι' αυτό «θα πάω έως το τέλος». 

«Το ότι δεν είμαι στη Βουλή δεν είναι λόγος για να μην στηρίξει κάποιος την υποψηφιότητα μου. Θεωρώ ότι η ΚΟ έχει τεράστιες δυνατότητες να κουβαλήσει το βάρος μέχρι τις επόμενες εκλογές και θα γίνει σαφέστατα σε συνεργασία με το κόμμα».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις εκλογές, ο κ. Γερουλάνος δήλωσε: «Εάν πιστεύουμε ότι αυτή η αποσυγκέντρωση της εξουσίας είναι το τροχοπαίδι της ελληνικής της κοινωνίας, τότε θα πας σε οποιαδήποτε συζήτηση με αυτή την ατζέντα και θα πεις: «Παιδιά είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μια μεγάλη τομή στην κοινωνία τώρα; Είμαστε έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τις πραγματικές παθογένειες του συστήματος κι να σταματήσουμε να κρατάμε την εξουσία επτασφράγιστη στα χέρια μας;Και εκεί θα δεις πώς θα ανταποκριθούν οι άλλοι και θα δεις τι δυνατότητα διαπραγμάτευσης έχεις»

Πηγή: skai.gr