Γεωργιάδης: Αν δημοσίευα πλαστό έγγραφο για μια βάπτιση θα έπρεπε να παραιτηθώ λόγω ανοησίας 

Στην έγκριση της επενδυτικής συμφωνίας του ελληνικού δημοσίου με την "Ελληνικός Χρυσός" από τη Βουλή (180 ψήφους υπέρ από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ έναντι 119 κατά) αναφέρθηκε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο Άδωνις Γεωργιάδης. 
 
«Η σύμβαση αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η συμφωνία ενισχύει το διεθνές επενδυτικό κλίμα για τη χώρα μας και γεννά θέσεις εργασίας.

Ο υπουργός άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη χθεσινή τοποθέτηση του στη Βουλή, λέγοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντί να μιλάει για τη σύμβαση, μίλαγε για τα βαφτίσια. Μάλιστα, σημείωσε πως αυτό αποτελεί πολιτική ήττα για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας στην κατηγορία του Αλέξη Τσίπρα ότι πιθανόν πλαστογράφησε την έγγραφη άδεια, προκειμένου να παραστεί στην βάπτιση, εν μέσω κορωνοϊού, δήλωσε πως αν από μόνος του είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα τέτοιο πλαστό έγγραφο, τότε θα έπρεπε να παραιτηθεί όχι λόγω πλαστογραφίας, αλλά λόγω ανοησίας.

Ο υπουργός επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός άλλαξε το νόμο για να απαλλάξει τον αδελφό του από το αδίκημα της πλαστογραφίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στο σπίτι του πλαστογράφου δε μιλάς για πλαστογραφία».

Πηγή: skai.gr