Νέα «πυρά» Ερντογάν: Μόλις εκτοξεύσαμε τον πύραυλο, ασχολήθηκαν όλα τα μέσα στην Ελλάδα - Θα έρθει και συνέχεια

«Ο Tayfun μπήκε αμέσως στην ατζέντα της Ελλάδας και των Ελλήνων. Περιμένετε να δούμε ακόμα. Αυτό θα συνεχιστεί κι άλλο» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στα εγκαίνια του εργοστασίου παραγωγής του τουρκικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Στην Ελλάδα αναφέρθηκε γι ακόμη μία φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και στην αντίδραση που υπήρξε στη χώρα μας για τη δοκιμή του πρώτου τουρκικού βαλλιστικού πυραύλου.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στα εγκαίνια του εργοστασίου παραγωγής του τουρκικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου TOGG, αναφέρθηκε στην αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας λέγοντας πως «δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μην υπερήφανοι για τα επιτεύγματά της».

«Οι τούρκοι είναι περήφανοι για το πύραυλο Tayfun» συνέχισε. «Ήδη άρχισαν να εκτοξεύονται οι πύραυλοι Tayfun» είπε.

«Ο Tayfun μπήκε αμέσως στην ατζέντα της Ελλάδας και των Ελλήνων. Περιμένετε να δούμε ακόμα. Αυτό θα συνεχιστεί κι άλλο» τόνισε αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρχει συνέχεια των εκτοξεύσεων κι άλλων βαλλιστικών πυραύλων.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι «τώρα που θα το δουν στην Ευρώπη, οι ευρωπαίοι θα πουν έρχονται οι τρελοί Τούρκοι».

Πηγή: skai.gr