Ερντογάν: Γέμισε γήπεδο στην έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στην Κωνσταντινούπολη

Οι οπαδοί του μάλιστα του αφιέρωσαν ένα ερωτικό τραγούδι της δεκαετίας του '70...

Μεγάλη προεκλογική φιέστα διοργάνωσαν οι οπαδοί του κόμματος του Ερντογάν, ο οποίος ξεκίνησε επίσημα με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση την προεκλογική του εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη.

Το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, και μάλιστα οι οπαδοί του τού αφιέρωσαν ένα ερωτικό τραγούδι της δεκαετίας του '70.

Επιπλέον, το γήπεδο είχε στολιστεί με μια τεράστια φωτογραφία του Ερντογάν, όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Οι στίχοι του ερωτικού τραγουδιού λένε: «Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη.Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει,μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα.Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει,μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα.Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα».

Ερντογάν: «Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη, στρέφεται συνέχεια εναντίον μας»

«Στη Μεσόγειο δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί. Με την Αίγυπτο έχουμε άλλες σχέσεις» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Αναλυτικά η δήλωσή του: « Τώρα, εσείς το καταλάβατε καλά, ότι 'δεν υπάρχει κακιώνω στην πολιτική'. Φυσικά, με ποια χώρα, το πότε και το τι θα γίνει αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις... αυτό είναι ξεχωριστό θέμα. Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές». 

Και συνέχισε: «Στη Μεσόγειο... οι σχέσεις μεταξύ του αιγυπτιακού και του τουρκικού λαού είναι πολύ διαφορετικές. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη δύναμη σε άλλους. Θέλω να πω, δεν είναι δυνατόν η  η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί εδώ. Γι' αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλές εξελίξεις».

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα ανοίγει νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα»

Τα αμερικανικά drones προκαλούν ανησυχία στην Τουρκία

Το τηλεοπτικό δίκτου Haber Global μετέδωσε: «Η Ελλάδα επιθυμεί να ανοίξει μια νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα. Στο πλαίσιο της στρατιωτική συμφωνίας που έχει υπογράψει με τις ΗΠΑ. Ήδη στην πόλη έχουν εγκατασταθεί οκτώ αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Η Ελλάδα που έχει μπει σε αγώνα εξοπλισμών με την Τουρκία, θέλει να μετατρέψει την πόλη της Λάρισας σε βάση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΠΑ». 

Πηγή: skai.gr