Επιστρέφει στις «ζωντανές» εμφανίσεις ο Ερντογάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανάρρωνε στο σπίτι, όπως του συνέστησαν οι γιατροί, αφού κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, προκαλώντας πανικό και όργιο σχολίων για το τι πραγματικά του συμβαίνει.

Οι προεκλογικές υποχρεώσεις πιέζουν ασφυκτικά τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος φαίνεται ότι επιστρέφει από σήμερα στο πρόγραμμά του με δια ζώσης εμφανίσεις.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανάρρωνε στο σπίτι, όπως του συνέστησαν οι γιατροί, αφού κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, προκαλώντας πανικό και όργιο φημών για το τι πραγματικά του συμβαίνει.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η τουρκική προεδρία ανακοίνωσε το σημερινό επίσημο πρόγραμμα του Τούρκου προέδρου, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ερντογάν θα κάνει σήμερα προεκλογικές εμφανίσεις.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσκεψη στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη για το φεστιβάλ τεχνολογίας «Τeknofest» (11 πμ), συνάντηση με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν (13:00) και μετάβαση στη Σμύρνη για προεκλογική συγκέντρωση νωρίς το απόγευμα.

Πηγή: skai.gr