Επιστολή Λοβέρδου: Να γίνουν δύο debate μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Συνεννόηση όλων των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής να συμμετέχουν σε κοινές τηλεοπτικές συζητήσεις στο Α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών και σε δύο μεταξύ εκείνων που θα διεκδικήσουν την ηγεσία στο Β’ γύρο, προτείνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με επιστολή του στη αρμόδια επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Λοβέρδος στην επιστολή του αναφέρει ότι όλοι έχουν συναίσθηση ότι οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου αποτελούν ορόσημο για την παράταξη και επισημαίνει:

«Με την επίγνωση αυτή και με δεδομένη την πεποίθηση όλων μας ότι πρώτο ζητούμενο αποτελεί η μεγιστοποίηση της συμμετοχής των συμπολιτών μας, θεωρώ αναγκαίο να υπάρξει συνεννόηση όλων των υποψηφίων σε συνεργασία με την ΕΔΕΚΑΠ για τις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις μας (τα επονομαζόμενα debates)».

Επίσης, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τονίζει τον συνθετικό διάλογο που είναι προνομιακό πεδίο του χώρου και προτείνει τη διεξαγωγή δύο δημοσίων συζητήσεων (debates) κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου μεταξύ 6 και 12 Δεκεμβρίου. «Τέλος, αντιμετωπίζω θετικά τη διαδικασία ελεύθερης συζήτησης μεταξύ των δημοσιογράφων και των υποψηφίων», προσθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ