Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε ότι αυτό που συνέβη χθες με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση «πρέπει να επεκταθεί σε όλα τα θέματα που τραβούν πίσω την Ελλάδα».
«Πρέπει να καταλάβουν τα δύο κατεστημένα κόμματα πως είναι πια η στιγμή να τραβήξουμε οριστικά μια γραμμή με το χθες και να κοιτάξουμε το αύριο», είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας χαρακτήρισε τη χθεσινή υπερψήφιση του νομοσχεδίου ως «παρακαταθήκη για το πολιτικό μας σύστημα».
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας ανέφερε ότι «θα πρέπει να υπάρξει συναίνεση και στα οικονομικά ζητήματα» καθώς όπως σημείωσε, «μέχρι σήμερα έχουμε εκτεθεί ανεπανόρθωτα».
Τέλος, ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ την ελπίδα η χθεσινή συναίνεση να είναι η αρχή ενός ευρύτερου συστήματος διαλόγου και σε άλλους τομείς.
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.