«Σόου» Ακάρ με βίντεο να πετά με τουρκικό μαχητικό πάνω από το Αιγαίο

Φορώντας φόρμα πτήσης ο Τούρκος υπουργός Άμυνας απηύθυνε μήνυμα μέσω ασυρμάτου. 

Νέο σόου έστησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος φορώντας φόρμα πτήσης πέταξε με μαχητικό αεροσκάφος πάνω από τα τουρκικά παράλια στο Αιγαίο. 

Μάλιστα, το υπουργείο Άμυνας δημοσίετσε και σχετικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter γράφοντας: «Ο Χουλουσί Ακάρ χαιρέτησε το Μνημείο των Μαρτύρων του Τσανάκκαλε, και απηύθυνε μήνυμα μέσω ασυρμάτου: "Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοι όλων των μαρτύρων μας, ιδιαίτερα των μαρτύρων μας που κείτονται στο Τσανάκκαλε, και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με το πνεύμα του Τσανάκκαλε"».

Νωρίτερα, σε ομιλία του επιχείρησε για μια ακόμη φορά να αντιστρέψει την πραγματικότητα λέγοντας ότι η Αθήνα συνεχίσει να προκαλεί με παράνομες ενέργειες και επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι ελληνικοί S-300 «κλείδωσαν στα ραντάρ τους τουρκικά μαχητικά

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ακάρ είπε ότι για να μη βρει και πάλι το μπελά της η Ελλάδα και για να μην «πάθει τα ίδια» με το 1922 πρέπει να πάρει μαθήματα από το παρελθόν.

Μάλιστα, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την αμυντική θωράκιση της χώρας μας, λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να φτάσει πουθενά με τα εξοπλιστικά προγράμματα και τις συμμαχίες της με τρίτες χώρες.

Τέλος, επισήμανε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Πηγή: skai.gr