Εξεταστική - Τζανακόπουλος: «Επιχείρηση συγκάλυψης η μη δημοσιοποίηση των πρακτικών»

«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θέλει να χυθεί άπλετο φως, αλλά θέλει να καλύψει με απόλυτο σκοτάδι τη σκοτεινή αυτή ιστορία» δήλωσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης.

«Δυστυχώς οι διαδικασίες της Εξεταστικής Επιτροπής δεν ξεκίνησαν καλά, δεν ξεκίνησαν με καλούς οιωνούς» ανέφερε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης, κατά την οποία αποφασίστηκε οι εργασίες να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και με πλήρη μυστικότητα.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πώς «οι αποφάσεις της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ να απορρίψει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και σύσσωμης της αντιπολίτευσης για πολιτικομματικό προεδρείο, αλλά και η πρωτοφανής απόφαση να μην διανέμονται καν τα πρακτικά των συνεδριάσεων στους βουλευτές και τις βουλεύτριες μέλη της εξεταστικής επιτροπής, αποτελούν συντεταγμένη επιχείρηση συγκάλυψης και συσκότισης.

Έρχονται σε συνέχεια των αδιανόητων χθεσινών δηλώσεων της κ. Μπακογιάννη που στην πραγματικότητα απείλησε ευθέως όποιον μάρτυρα καταθέσει την αλήθεια και βοηθήσει στη διαλεύκανση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης με δεκαετή φυλάκιση.

Αποδεικνύεται ότι ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θέλει να χυθεί άπλετο φως, αλλά θέλει να καλύψει με απόλυτο σκοτάδι τη σκοτεινή αυτή ιστορία που τον εμπλέκει ευθέως και για την οποία έχει την απόλυτη πολιτική ευθύνη».

Πηγή: skai.gr