Εκπρόσωπος ΜέΡΑ25: Με την πολιτική μας υπάρχει περίπτωση να κλείσουν οι τράπεζες

«Το ΜέΡΑ25 είναι ξεκάθαρο: ο δρόμος προς την ελπίδα απαιτεί την ρήξη, η οποία αν οδηγήσει στο κλείσιμο των τραπεζών από τις Βρυξέλλες που μας καταδυναστεύουν, θα είμαστε προετοιμασμένοι με το σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ», δήλωσε ο Έρικ Έντμαν

Μέρες... του 2015 έφεραν στη μνήμη οι δηλώσεις του εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 Έρικ Έντμαν, ο οποίος, μιλώντας σε εκπομπή του Μega, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσουν οι τράπεζες.

Ο κ. Έντμαν μιλούσε σαν να βρισκόταν ακόμα στην εποχή των σκληρών μνημονίων που είχαν επιβληθεί στην Ελλάδα, λέγοντας μάλιστα ότι στην πραγματικότητα, η χώρα δεν έχει βγει από τα μνημόνια και ότι αν οι πολιτικές έρθουν σε αντίθεση με τις Βρυξέλλες, μπορεί να κλείσουν οι τράπεζες.

Η Ομάδα Αλήθειας σχολίασε τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 με την παρακάτω ανάρτηση: 

Ο Έρικ Έντμαν απάντησε στην Ομάδα Αλήθειας, επιμένοντας στο αφήγημά του: 

«Ναι υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Ξέρετε γιατί; Γιατί δε βγήκαμε ποτέ από τα μνημόνια. Ή είναι χαρακτηριστικό ανεξάρτητων χώρων να τους κλείνουν τις τράπεζες ξένοι;

Γι' αυτό το ΜέΡΑ25 είναι ξεκάθαρο: ο δρόμος προς την ελπίδα απαιτεί την ρήξη, η οποία αν οδηγήσει στο κλείσιμο των τραπεζών από τις Βρυξέλλες που μας καταδυναστεύουν, θα είμαστε προετοιμασμένοι με το σχέδιο ΔΗΜΗΤΡΑ.

Υγ: άρα αποδέχεται επιτέλους η Ομάδα Αλήθειας ότι τις τράπεζες τις έκλεισε η Φρανκφούρτη, όχι ο Βαρουφάκης;»

Πηγή: skai.gr