Δημητρακόπουλος σε ΣΚΑΪ: «Οργανωμένη επίθεση στο πολιτικό σύστημα η υπόθεση Novartis»

Δημητρακόπουλος σε ΣΚΑΪ: «Οργανωμένη επίθεση στο πολιτικό σύστημα η υπόθεση Novartis»

Οργανωμένη επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας χαρακτήρισε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος την υπόθεση Novartis, η οποία έκλεισε χθες στις ΗΠΑ χωρίς την εμπλοκή πολιτικών προσώπων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ. 

«Από το 2017 υπήρχε μια οργανωμένη επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Κατηγορήθηκαν αδίκως δυο πρωθυπουργοί, υπουργοί, ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας ότι δωροδοκούντο από τη Novartis. Και μάλιστα τα μοναδικά αποδεικτικά στοιχεία ήταν τρείς κουκούλες, οι οποίες στην πορεία έγιναν δυο κουκούλες. Έρχεται πλέον η αμερικανική κυβέρνηση , υπογράφει συμφωνία με τη Novartis και ρητά αναφέρεται ότι υπήρχαν ανάρμοστες οικονομικά συμπεριφορές στη Novartis που αφορούσαν τους επαγγελματίες του χώρου της υγείας και δεν υπήρξε καμία δωροδοκία Ελλήνων πολιτικών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

Μάλιστα, στρέφει τα βέλη του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι οι πολιτικοί αγώνες κερδίζονται με επιχειρήματα και όχι με συκοφαντίες και ψεύδη. «Αυτοί που λέγανε ότι υπάρχει έρευνα του FBI και κορόιδευαν τον ελληνικό λαό συκοφαντώντας τους πολιτικούς αντιπάλους έλεγαν ψέματα. Και τώρα με τη σφραγίδα της αμερικανικής κυβέρνησης, όλα μπαίνουν στη θεσμική μνήμη», κατέληξε ο γνωστός ποινικολόγος.  
 

Πηγή: skai.gr