Δεν θα καταψηφίσει την κυβέρνηση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Τι είπε στη Βουλή

Την πρόθεσή του να μην στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μπογδάνος που διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ τον περασμένο Οκτώβριο.

Ειδικότερα είπε ότι ως δεξιός και πιστός στις αντικομμουνιστικές του αρχές, δεν είναι οπορτουνιστής, «ούτε Ανεξάρτητος Έλληνας να συμμαχήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ» εναντίον της κυβέρνησης.

Χαρακτήρισε πυροτέχνημα την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως είναι πρόκληση να μιλά για Πολιτική Προστασία και εκτίμησε ότι εάν βρισκόταν στην κυβέρνηση, τότε θα τα πήγαινε μάλλον πολύ χειρότερα.

Για τους χειρισμούς της κυβέρνησης της ΝΔ στην κακοκαιρία, ο κ. Μπογδάνος ανέφερε ότι όλα έγιναν λάθος και πως ήταν απογοητευτική η αντίδρασή της όταν έγινε κατανοητό το τι συμβαίνει. Επίσης στηλίτευσε όσους προσπάθησαν να μετακυλίσουν τις ευθύνες στην Αττική Οδό, την ΕΜΥ ακόμα και τους πολίτες, λέγοντας ότι πάνε κόντρα στο πνεύμα της συγγνώμης που ζήτησε ο πρωθυπουργός.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος εκπροσωπεί ως ανεξάρτητος βουλευτής πολλές χιλιάδες απογοητευμένους νεοδημοκράτες και πως ελπίζει με τη στάση του να ωφελήσει τη ΝΔ ως φωνή αφύπνισης.
 

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr