Κλείσιμο

Γεωργιάδης: Ετοιμάζεται ερμαφρόδιτη πολιτική συμμαχία ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ

«Ετοιμάζεται να δημιουργηθεί μια ερμαφρόδιτη πολιτική συμμαχία Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε δε, ότι τα δύο κόμματα έχουν μεγάλες διαφορές, παρατηρώντας ότι «τα δύο κόμματα έχουν πολύ μεγάλες διαφορές, δεν συμφωνούν απολύτως σε τίποτα, ούτε καν στην αντιμνημονιακή επιχειρηματολογία», καθώς «ο κ. Τσίπρας είναι πολύ πιο μετριοπαθής, τουλάχιστον στη ρητορική».

Για τον Πάνο Καμμένο ο υπουργός Υγείας είπε ότι στο παρελθόν ψηφιζόταν στη ΝΔ γιατί «θεωρείτο σκληρός δεξιός». «Η διαδρομή του έχει τόσο μεγάλη απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε αν πότε διοικούσαν τη χώρα, ή έστω έναν δήμο, θα βλέπατε το απόλυτο χάος μέσα σε διάστημα 15 ημερών» σχολίασε ο υπουργός.

«Δεν προσχωρούμε στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο είμαστε ανοιχτοί σε γέφυρες συνεργασίας» είπε από την πλευρά του στο σταθμό μας ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης.

Για αντιμνημονιακό μέτωπο με το ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε λόγο την Τρίτη στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς. «Θα έχουμε συνάντηση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο για ενδεχόμενη συνεργασία σε επίπεδο δήμων» σημείωσε.


Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ