Βενιζέλος: «Πολιτικό θράσος» από πλευράς Τσίπρα

Σκληρή επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλόγισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πολιτικό θράσος» καθώς, έπειτά από τη σημερινή συνάντηση του τελευταίου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας είπε «το αμίμητο» ότι ο κ. Βενιζέλος «αυτοενοχοποιείται» για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όντας παράλληλα όμηρος του Αντώνη Σαμαρά.

Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Τσίπρας έχει σχολιάσει το αντίθετο, δηλαδή ότι ο πρωθυπουργός είναι όμηρος του κ. Βενιζέλου.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα την έλλειψη αίσθησης των θεσμών και της δημοκρατίας, αλλά και προσπάθεια νομιμοποίησης της πολιτικής αθλιότητας, μολονότι, όπως είπε, οι αντίπαλοι θα έπρεπε να είχαν αποσύρει την πρόταση παραπομπής του, καθώς τα χτυπήματα που υπέστη η σκευωρία ήταν αλλεπάλληλα.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος αφότου υποστήριξε ότι η χώρα βαδίζει σταθερά προς την έξοδο απο την κρίση, προσδιόρισε τα έξι μέτωπα του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων είναι τα μέτωπα κατά της πολιτικής αλητείας, ενάντια του πολιτικού ρεσάλτου, υπέρ της πολιτικής σταθερότητας, της πραγματικής προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας, των μεταρρυθμίσεων.
Πηγή: Γιάννης Σιδέρης