Κλείσιμο

Κλίμα «άγριας Δύσης» στη συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ

Κλίμα «άγριας Δύσης» επικράτησε την Τετάρτη κατά την ηλεκτρισμένη συνεδρίαση της έκτακτης Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Κατά την τετράωρη συνεδρίαση σημειώθηκε ένταξη τόσο μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κώστα Σκανδαλίδη, όσο και μεταξύ βουλευτών του κόμματος, ενώ δεν παρέστησαν οι Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Βενιζέλος
έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας για το πακέτο μέτρων στη Βουλή, μετά την άσχημη εικόνα του κόμματος κατά την ψήφιση των μέτρων για τις αποκρατικοποιήσεις, με 16 βουλευτές να κινούνται εκτός γραμμής. "Όσοι δεν ψηφίσουν τα μέτρα χωρίζουν οι δρόμοι μας" προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Οι ενδεικτικές για το κλίμα της συνεδρίασης στιχομυθίες στο άρθρο του Γιάννη Σιδέρη.

Από τη θέση αυτή διαφοροποιήθηκαν ο Μιχάλης Κασσής που δήλωσε πως δε θα ψηφίσει τα μέτρα και δήλωσε στον ΣΚΑΪ την ανεξαρτητοποίησή του, ενώ η Θεοδώρα Τζάκρη και οι κύριοι Μπόλαρης, Κουτσούκος και Σκανδαλίδης δήλωσαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν είναι έτοιμοι να αποφασίσουν τώρα για τη στάση τους.

Η συνεδρίαση
έγινε κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ενώ είχε προαναγγελθεί από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ότι η web tv της ιστοσελίδας του κόμματος θα κάλυπτε σε απευθείας σύνδεση τη συνεδρίαση, αυτό δεν έγινε τελικά.

Σημειώνεται ότι κατά την τετράωρη συνεδρίαση σημειώθηκε ένταξη τόσο μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κώστα Σκανδαλίδη, όσο και μεταξύ βουλευτών του κόμματος, ενώ δεν παρέστησαν οι Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος.


Πηγή: skai.gr