Κλείσιμο

Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: Ο Μητσοτάκης να εγκρίνει την άρση απορρήτου

Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίζει σελίδα

Εφ' όλης της ύλης ήταν η ομιλία  του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  Νίκου  Ανδρουλάκη, στο Ζάππειο , για την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου, 

Αναφερόμενος στην παρακολούθηση του κινητού τηλέφωνου ανέφερε ότι «οι υποκλοπές είναι αντίληψη της παράταξης της ΝΔ , λέγοντας ότι κάποια χούγια δεν φεύγουν». 
 
Επανέλαβε ότι θέλει  επίσημη θεσμική ενημέρωση  και κάλεσε τον πρωθυπουργό να  εγκρίνει  την άρση του απορρήτου. "Ο βασιλιάς είναι γυμνός και κρύβεται πίσω από σενάρια επιστημονικής φαντασίας ανέφερε , ενώ τόνισε ότι το φακέλωμα τέλειωσε με τον Ανδρέα Παπανδρέου 

Έστειλε μήνυμα και στον βουλευτή ξανθής του κόμματος Μπουρχάν Μπαράν, ο όποιος είχε κάνει λόγο για τουρκική μειονότητα ανασκευάζοντας στη συνεχεία , με τον Νικό Ανδρουλάκη - χωρίς να τον κατονομάζει να επισημαίνει "όποιος δεν σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάννης δεν έχει θέση στο ΠΑΣΟΚ"  
Μητσοτάκης και Τσίπρας επιθυμούν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίζει σελίδα.

Δείτε την ομιλία

Αναφερόμενος στη πορεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο πρόεδρος του κόμματος υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας προειδοποιώντας ότι δεν θα επιτρέψει να βάλει οποιοσδήποτε εμπόδιο στη πορεία του. Σαν σήμερα ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ για να σπάσει κάθε κατεστημένο της εποχής, σημείωσε και συνέχισε λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό για να ξαναπιάσει το νήμα από την αρχή».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τον χειρισμό μιας σειράς ζητημάτων, όπως η Υγεία, το δημογραφικό, τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, τα εργασιακά δικαιώματα αλλά και την αύξηση του ρεύματος.

Σημείωσε παράλληλα, ότι χρειάζεται μια ισχυρή Ευρώπη, η οποία θα είναι έτοιμη και θωρακισμένη απέναντι στην εξωτερική απειλή. Τη δημιουργία ενός ευρωστρατού η οποία θα προφυλάσσει την Ένωση. Πρόσθεσε, ότι χρειάζεται μια Ευρώπη των λαών για να απαντά στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. 

Της ομιλίας Ανδρουλάκη προηγήθηκε σύντομη τοποθέτηση του γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεισφορά όλων των προηγούμενων πρόεδρων του κόμματος και στην αείμνηστη, Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Σπυρόπουλος ξεκαθάρισε ότι η πορεία του κόμματος είναι αυτονόητα αυτόνομη. Οραματιζόμαστε μια ισχυρή παράταξη και να επιστρέψουμε, όπως είπε χαρακτηριστικά «ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στον τόπο», τόνισε.

Πηγή: skai.gr