Ανδρουλάκης: Γιορτή αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης οι εκλογές

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής για την επιλογή του ονόματος της παράταξης απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης από τη Νέα Σμύρνη όπου και ψήφισε νωρίτερα.

Τα μέλη του Κινήματος καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στο «Κίνημα Αλλαγής», συνοδευόμενο από το σημερινό του λογότυπο και στο «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» με το παλιό σήμα, τον πράσινο ήλιο.

Επίσης, θα εκλέξουν αντιπροσώπους για το επικείμενο συνέδριο και τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχουν ψηφίσει 27.500 μέλη στα 123 τμήματα με tablet. Επίσης, η αποτύπωση δείχνει με αναγωγή στα εκλογικά τμήματα, που δεν έχουν tablet, ότι ως τώρα έχουν ψηφίσει 50.000.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη:
    
Καλώ κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στην δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης.  

Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που έδωσαν τον αγώνα σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας.  

Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα, θεσμικό προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.  
 

Πηγή: skai.gr