Ακραίες προκλήσεις από τους Γκρίζους Λύκους: Με tweet στα ελληνικά απειλούν να καταστρέψουν την Αθήνα

Σε αυτό το κρεσέντο προκλήσεων οι Γκρίζοι Λύκοι υποστηρίζουν ότι η Κρήτη είναι τουρκική ενώ εναλαμβάνουν απειλητικά ότι τα νερά του Αιγαίου είναι «βαθιά και δροσερά» 

Συνεχίζουν τις ακραίες προκλήσεις οι ακροδεξιοί εθνικιστές, Γκρίζοι Λύκοι.

Μετά τις φωτογραφίες με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί και τον χάρτη-πρόκληση που έδειχνε το μισό Αιγαίο και την Κρήτη να ανήκει στην Τουρκία, οι Τούρκοι εθνικιστές έκαναν ανάρτηση στο Twitter για την εν λόγω παρουσίαση λέγοντας: «Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον αρχηγό μας Devlet Bahçeli τον χάρτη μας».

Στην συνέχεια οι Γκρίζοι Λύκοι δίνουν «εξηγήσεις» αναφορικά με τις παράλογες απαιτήσεις τους.  

Σε σειρά από tweets μεταξύ άλλων οι Γκρίζοι Λύκοι λένε: «Παρουσιάσαμε στον αρχηγό μας τον χάρτη, τον οποίο ετοιμάσαμε έχοντας επίγνωση της σημασίας και της δύναμης της Γαλάζιας Πατρίδας, την προβολή της αγαπημένης πατρίδας στην απεραντοσύνη, όπου κυμάτιζε η ένδοξη τουρκική σημαία για εκατοντάδες χρόνια, αλλά που δείχνει η συνοριακή γραμμή μπροστά στην εθνική συνείδηση των νησιών μας, τα οποία σφετερίστηκε η Ελλάδα».

Ακόμη ισχυρίζονται ότι η Κρήτη είναι κομμάτι της τουρκικής πατρίδας, ενώ απειλούν λέγοντας πως «το τουρκικό έθνος έχει τη δύναμη να υπενθυμίσει στο ελληνικό κράτος πώς να καταστρέψει την Αθήνα και πόσο δροσερά και βαθιά είναι τα νερά του Αιγαίου»!

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, ο Μπαχτσελί σε συνάντησή του, εμφανίστηκε κρατώντας έναν χάρτη ο οποίος παρουσιάζει το μισό Αιγαίο αλλά και την Κρήτη με τα χρώματα της Τουρκίας.

Ο Μπαχτσελί επισκέφθηκε την έδρα της εθνικιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι», της οποίας ο ίδιος είναι ουσιαστικά επικεφαλής, και είχε συνάντηση στελέχη της.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο -τυπικός- αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων» Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ, επίσης ανώτατο στέλεχος του ακροδεξιού συγκυβερνώντος κόμματος ΜΗΡ, δώρισε στον Μπαχτσελί πίνακα με χάρτη στον οποίαν παρουσιάζονται τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη, ως τμήμα της Τουρκίας.
 

Πηγή: skai.gr