Κλείσιμο

Μουντιάλ 2022: Το αποτυχημένο mind game των Ολλανδών στον Λαουτάρο πριν το τελευταίο πέναλτι

Η κάμερα από την οροφή του σταδίου έπιασε τέσσερις παίκτες της Ολλανδίας (!) να τον πλησιάζουν λίγο πριν πάει για την εκτέλεση, με προφανή σκοπό να πειράξουν το μυαλό του και να τον ωθήσουν σε αποτυχία

Η Αργεντινή προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ μετά από έναν δραματικό προημιτελικό που κρίθηκε στο τελευταίο πέναλτι. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες, που είχε απωλέσει πολλές ευκαιρίες ως τώρα στη διοργάνωση, ανέλαβε τη βαριά ευθύνη και πέρα από το άγχος είχε να αντιμετωπίσει και τα mind games των αντιπάλων.

Η κάμερα από την οροφή του σταδίου έπιασε τέσσερις παίκτες της Ολλανδίας (!) να τον πλησιάζουν λίγο πριν πάει για την εκτέλεση, με προφανή σκοπό να πειράξουν το μυαλό του και να τον ωθήσουν σε αποτυχία. Ο επιθετικός της Ίντερ, ωστόσο, αφού τους προσπέρασε δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και σφράγισε την πρόκριση της «αλμπισελέστε».

Μάλιστα, όπως προκύπτει και από το περιβάλλον της εθνικής Αργεντινής, αυτός ήταν ο λόγος που οι παίκτες της πανηγύρισαν τόσο έξαλλα και προκλητικά στα... μούτρα των αντιπάλων τους αμέσως μετά το νικητήριο πέναλτι.

«Ανέλαβα το καθοριστικό πέναλτι, όπως και στο Κόπα Αμέρικα. Πηγαίνοντας για την εκτέλεση ήμουν πολύ ήρεμος. Είναι κάτι στο οποίο δουλεύω και θέλω να βελτιώνομαι διαρκώς για να δίνω χαρά στην οικογένεια και τους αγαπημένους μου ανθρώπους», τόνισε ο Λαουτάρο.

Πηγή: sport-fm.gr