Εθνική

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της κακοκαιρίας «Barbara»: Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας από γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι Οινόφυτα και στα δύο ρεύματα

Όπως αναφέρει η Τροχαία, η κυκλοφορία διεκόπη προληπτικά, καθώς εντός της εθνικής έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα που δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες

Κλείσιμο

Μουντιάλ 2022: «Ακόμα πονάει πολύ αυτή η ήττα», λέει ο Νεϊμάρ

Με νέα ανάρτησή του ο Βραζιλιάνος ανέφερε ότι η ήττα ακόμη πονάει πολύ, αλλά ήρθε η ώρα να ανασυγκροτηθεί και να βγει πιο δυνατός

Όταν αποκλείστηκε η Βραζιλία από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι από την Κροατία, είδαμε τον Νεϊμάρ να ξεσπάει σε κλάματα και να μην μπορεί να συγκρατήσει τη στεναχώρια και την απογοήτευση του.

Με νέα ανάρτησή του ο Βραζιλιάνος ανέφερε ότι η ήττα ακόμη πονάει πολύ, αλλά ήρθε η ώρα να ανασυγκροτηθεί και να βγει πιο δυνατός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ξανά σε βραζιλιάνικο έδαφος. Ακόμα πονάει πολύ αυτή η ήττα. Ήμασταν κοντά. Τόσο κοντά.
Δυστυχώς ή ευτυχώς ακόμα δεν έμαθα να χάνω. Οι ήττες με κάνουν πιο δυνατό, αλλά με πληγώνουν απίστευτα και ακόμα δεν τις έχω συνηθίσει.
Τέλος πάντων, πρέπει να προχωρήσουμε... Η ζωή μας προχωρά, ακόμα κι αν πονάει. Ο πόνος θέλει χρόνο να θεραπευτεί, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε.
Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον βραζιλιάνικο λαό για την υποστήριξη και την στοργή του.
Το ότι ακούμε ότι πολεμήσαμε και δεν παραδοθήκαμε μέχρι το τέλος, παρηγορεί λίγο από τον πόνο μας.
Σε ευχαριστώ Κατάρ για όλα..
Το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν όμορφο και έπρεπε να είναι η Βραζιλία που θα το κατακτούσε, αλλά το θέλημα του Θεού δεν ήταν να γίνει έτσι.
Συνεχίζουμε...
Τώρα είναι η ώρα να κλειδώσω τα πάντα, να εκμεταλλευτώ την οικογένεια και τους φίλους μου, να φορτίσω τις μπαταρίες μου, γιατί η αντιμετώπιση αυτής της ήττας θα είναι πολύ δύσκολη. Ακόμα με πονάει ΠΟΛΥ!

Νειμάρ

Πηγή: sport-fm.gr