Μουντιάλ 2022: Το backstage της ιστορικής φωτογράφισης - Μέσι και Ρονάλντο δεν συναντήθηκαν ποτέ

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως δεν βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο μέρος για την ιστορική κοινή τους φωτογράφιση από τη Louis Vuitton.  

Η καταπληκτική φωτογράφιση των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Louis Vuitton έγινε viral, αλλά τα… φαινόμενα απατούν.
Ενώ στο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που αποτύπωσε ο φακός της διάσημης φωτογράφου Άνι Λίμποβιτς, οι δύο σούπερ σταρ απαθανατίζονται να παίζουν σκάκι πάνω σε μια τσάντα της διάσημης φίρμας, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Όπως φαίνεται να «προδίδει» το backstage της φωτογράφισης που έβγαλε η Louis Vuitton, ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος μάλλον δεν βρέθηκαν ποτέ ταυτόχρονα στο ίδιο σετ, αλλά φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά, σε διαφορετικές στιγμές.
Στα πλάνα από τα παρασκήνια που δόθηκαν στη δημοσιότητα βλέπουμε τον «Λέο» και τον «CR7» να ποζάρουν ξεχωριστά και προφανώς η κοινή τους παρουσία σε μια φωτογραφία είναι αποτέλεσμα μοντάζ.
Πιθανότατα ο λόγος ήταν πως δεν βόλευαν τα προγράμματά τους για να συνυπάρξουν, αλλά σίγουρα αρκετοί θα σπεύσουν να αποδώσουν το παραπάνω στην «κόντρα» τους για τον κορυφαίο της εποχής τους ή και... όλων των εποχών.

Πηγή: sport-fm.gr