Τo ωροσκόπιo έως τις 15 Οκτωβρίου 2022

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργούν μια υποστηρικτική σύνδεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο (στις 11 και 14), αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό που φαίνεται δύσκολο τώρα θα μαλακώσει μακροπρόθεσμα.

Ξεκινάμε με μία πανσέληνο στον Κριό την Κυριακή. Οι πανσέληνοι είναι περίοδοι κορύφωσης και απελευθέρωσης, και αυτή έχει μεγάλη ενέργεια.

Είναι τρομακτικό να μιλάς ανοιχτά, αλλά τα αποτελέσματα στο τέλος μπορεί να είναι σαν βάλσαμο, να το θυμάσαι.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργούν μια υποστηρικτική σύνδεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο (στις 11 και 14), αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό που φαίνεται δύσκολο τώρα θα μαλακώσει μακροπρόθεσμα.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Η πανσέληνος αυτής της εβδομάδας είναι στο ζώδιό σου και όλα είναι για σένα! Σκέψου αυτήν την εβδομάδα σαν ένα μπόνους πάρτι γενεθλίων. Πώς θα γιορτάσεις; Και ποιος θα γιορτάσει μαζί σου; Έχετε κάνει πολλή δουλειά από τον Απρίλιο για να φτιάξεις την εικόνα και την ταυτότητά σου, και τώρα ήρθε η ώρα να τα φανερώσεις όλα. Γνώρισε στους φίλους σου το νέο σου φλερτ! Φορέστε αυτό το φούξια κοστούμι στον γάμο της ξαδέρφης σου! Άλλαξε τις κουρτίνες!

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Λάμψε».

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Η πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον ασυνείδητο πεδίο σου και θα νιώσεις την εξάντληση και την υπερένταση που έρχεται αυτή την ενεργή περίοδο του μήνα. Οι προσκλήσεις για πάρτι πλησιάζουν, αλλά καλύτερα να δεις μερικές ταινίες στον καναπέ. Μην το παίρνει προσωπικά που δεν προχωράνε τα πράγματα στη λίστα σου. Πάντα υπάρχει χρόνος να γίνουν όλα.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Χαμήλωσε ταχύτητα».

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Τόσο η κοινωνική όσο και η επαγγελματική σου ζωή κορυφώνονται με την πανσέληνο στον Κριό. Τρέχεις από συνάντηση σε συνάντηση και από πάρτι σε πάρτι. Καθώς ο κυβερνών πλανήτης σου, Ερμής μπαίνει ξανά στον Ζυγό στις 10, οπότε θα επιστρέψεις σε ένα δημιουργικό project που αφήσες πίσω τον Σεπτέμβριο. Αυτή τη φορά, θα γίνει.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Φλέρταρε».

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Καθώς η πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον ουρανό στις 9 του μήνα, τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω σου! Όλα εκείνα που σχεδιάζες σχετικά με μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή την αναζήτηση εργασίας επιτέλους πραγματοποιούνται! Έχεις την υποστήριξη των φίλων, του συντρόφου και της οικογένειας. Καθώς η Αφροδίτη θα συνδεθεί με τον Κρόνο στις 14, θα κάνεις μία συζήτηση που θα σου θυμίσει γιατί συνεχίζεις να προσπαθείς.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Σήκω».

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Η πανσέληνος στον Κριό στις 9 φωτίζει τον τομέα των ταξιδιών και της εκπαίδευσης και περνάς μεγάλο μέρος αυτής της εβδομάδας ονειροπολώντας τη φυγή. Καθώς ο ήλιος συνδέεται με τον Κρόνο στις 11, τελικά θα έχεις την απαραίτητη υποστήριξη από τον σύντροφό σας ή τον καλύτερο φίλο σου.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Μείνε».

Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου)
Αν και συνήθως είσαι από εκείνους που κρατούν την ψυχραιμία τους, δεν μπορείς παρά να αφήσεις τα συναισθήματα να ξεχυθούν σ αυτήν την πανσέληνο. Επιπλέον, εσείς και @ σύντροφός σου είστε επιτέλους σε θέση να βρεθείτε στην ίδια σελίδα σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα που αντιμετωπίζετε εδώ και μήνες. Καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης Ερμής επιστρέφει στον Ζυγό στις 10, είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θες.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Απελευθέρωση».

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου)
Η πανσέληνος στον Κριό στις 9 είναι μια «do or die» στιγμή, Ζυγέ. Τις τελευταίες εβδομάδες έχεις ξακαθαρίσει ποιος είναι δίπλα σου και ποιος όχι. Ανακαλύπτεις ποιος σε εκτιμά περισσότερο και ποιος θέλει απλά την παρέα σου για να μοιραστεί τα δικά του. Καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης Αφροδίτη συνδέεται με τον Κρόνο στις 14, πέρασε χρόνο με τον εαυτό σου.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Σύνδεση».

Σκορπιός (22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Η πανσέληνος στον Κριό είναι μια ιδανική στιγμή για να ανανεώσεις τη συνδρομή σου στο γυμναστήριο, να επιστρέψεις στις προπόνησεις σου για τον ημιμαραθώνιο ή τουλάχιστον να επιστρέψεις στις wellness συνήθειές σου. Βεβαιώσου ότι έχετε υπολογίσει τόσο χρόνο για ανάπαυση όσο και για τις υποχρεώσεις σου.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Ροή».

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Η πανσέληνος φέρνει ρομαντισμό, δημιουργικότητα και εκπλήρωση των μεγαλύτερων επιθυμιών σου. Αυτή είναι μια εβδομάδα για να κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις. Χωρίς πολλή ανάλυση. Καθώς ο Ερμής μετακινείται στον τομέα της φιλίας στις 10 του μήνα, θα έχεις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις με φίλους ή να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Παίξε».

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Είτε μετακόμισες είτε χώρις, για κάποιο λόγο τα πράγματα έχουν γίνει πολύ πιο άνετα. Γιόρτασε όλα όσα έχεις καταφέρει με χαμηλούς τόνους και με τα αγαπημένα σου άτομα. Τα πράγματα επίσης προχωρούν στη δουλειά με τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή να κινείται στον τομέα της καριέρας στις 10  του μήνα, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες να ζητήσεις αυτά που θες.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Εξελίξου»

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα επικοινωνίας. Οι φίλοι που συνήθως σιωπούν και οι συνάδελφοι που είναι συνήθως εξαιρετικά ευγενικοί ανοίγονται και λένε την αλήθεια τους. Ωστόσο, με τον ήλιο και την Αφροδίτη να συνδέονται με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, αργότερα μέσα στην εβδομάδα, καλείσαι να γίνεις ο μεσολαβητής σε μία ζόρικη συζήτηση.

Το μάντρα αυτής της εβδομάδας: «Επίλυσε».

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των χρημάτων, που σημαίνει ότι αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποια οικονομικά οφέλη! Γιατί δεν ζητάς εκείνη την αύξηση; Μπορεί να δεχτείς δώρα ή ένας φίλος να σε βγάλει για φαγητό. Αν κάποιος το αξίζει, είσαι εσύ!

Διαβάστε ακόμη:

Brownie με καμένη μαρέγκα
 

6 τρόποι για να διαρκέσει το manicure σου περισσότερο
 

Πηγή: www.savoirville.gr