Χάρι και Μέγκαν θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ-Δεν προσκλήθηκαν στο βασιλικό μπαλκόνι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', τον άλλο μήνα, με τον οποίο η μονάρχης γιορτάζει την συμπλήρωση 70 ετών στον θρόνο.

Η Daily Mail ωστόσο επικαλούμενη εκπρόσωπο του παλατιού μετέδωσε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ προσκάλεσε στο μπαλκόνι του παλατιού μόνο τα «μέλη της βασιλικής οικογένειας που αυτό το χρονικό διάστημα αναλαμβάνουν επίσημα βασιλικά καθήκοντα εκ μέρους της βασίλισσας».

Έτσι άφησε εκτός της λίστα των προσκεκλημένων τους Sussexes αλλά και τον πρίγκιπα Άντριου, οι οποίοι δεν πρόκειται να παρευρεθούν όπως φαίνεται στο μπαλκόνι.

Έπειτα εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, είπε ότι το ζευγάρι θα μεταβεί στην Αγγλία: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ενθουσιασμένοι και έχουν την τιμή να παρευρεθούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας με τα παιδιά τους».

Χάρι και Μέγκαν έχουν προσκληθεί σε άλλες ιωβηλαιακές εκδηλώσεις που πιθανότατα να περιλαμβάνουν τη λειτουργία των ευχαριστιών στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Πηγή: DAILY MAIL