WonderMind: Η Σελίνα Γκόμεζ δημιούργησε πλατφόρμα για την ψυχική υγεία

Η Σελίνα Γκόμεζ ίδρυσε σε συνεργασία με τη μητέρα της και την καλύτερη της φίλη, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Η εταιρεία «WonderMind» θα λειτουργεί ως πλατφόρμα μέσων, που θα περιλαμβάνει δίκτυο podcast για την αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση στο Entrepreneur Magazine, στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη μαζί με τη μητέρα της, παραγωγό του Χόλιγουντ, Μάντι Τίφι και τη φίλη της Ντανιέλα Πίρσον.

Εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στη δημιουργία της εταιρείας ανέφερε: «Κάτι που πάντα προσπαθούσα να κάνω στην καριέρα μου είναι να βεβαιωθώ ότι δίνω τη φωνή μου εκεί όπου έχει σημασία». «Και πρέπει να δώσω τα εύσημα στη μητέρα μου γιατί με δίδαξε τα πάντα» υπογράμμισε.

Η Μάντι Τίφι, η οποία είναι υπεύθυνη για το δημιουργικό περιεχόμενο της πλατφόρμας, επανέλαβε τα συναισθήματα της κόρης της σχετικά με τη σημασία της ευαισθητοποίησης σε θέματα ψυχικής υγείας και της παροχής υποστήριξης σε άλλους, σημειώνοντας: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι έξω από το πλαίσιο, που θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει τους ανθρώπους».

Η Σελίνα Γκόμεζ βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας από τα επτά της χρόνια, όταν πρωταγωνιστούσε στην παιδική σειρά Barney & Friends και στη συνέχεια συμμετείχε στο «Wizards of Waverly Place» στο κανάλι της Disney.

Τα τελευταία χρόνια η γεννημένη στο Τέξας σταρ μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να πάρει αποστάσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ