«Χάρι... κάνε μας τη χάρη»: Η βασιλική οικογένεια δεν θέλει τον Δούκα του Σάσεξ στη στέψη του Καρόλου

Μια πηγή δήλωσε χαρακτηριστικά αυτή την εβδομάδα ότι: «η (βασιλική) οικογένεια περιμένει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να βρουν έναν λόγο για να… μην είναι εκεί»

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται ότι δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στη στέψη του πατέρα του Καρόλου το Μάιο, δεδομένης της επίθεσης που εξαπολύει κατά της ίδια της οικογένειάς του στο νέο του βιβλίο, ισχυρίστηκε μια πηγή στην εφημερίδα Sun.

Τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν σκέφτονται να περάσουν χρόνο μαζί με τον Χάρι στο ιστορικό γεγονός της στέψης, σε περίπτωση που οι μεταξύ τους συνομιλίες «καταλήξουν… στην  χαρτόδετη» έκδοση των απομνημονευμάτων του που έχουν προκαλέσει σάλο, ανέφερε η Sun.

Δεν είναι πάντως ακόμα σαφές αν όντως ο Κάρολος δεν θέλει τον μικρότερο γιο του στη στέψη, ή ακόμα αν ο πρίγκιπας Χάρι θα δεχθεί να παραστεί.

Ο Δούκας του Σάσεξ εξαπέλυσε ένα μπαράζ εμφανίσεων στα αμερικανικά ΜΜΕ, αλλά και ένα μπαράζ επιθέσεων κατά της βασιλικής οικογένειας, για να προωθήσει τα best seller απομνημονεύματά του, με τίτλο Spare (Ρεζέρβα).

Αλλά έως στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραστεί στην τελετή για τη στέψη του πατέρα του. Ο Δούκας του Σάσεξ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τότε» όταν ρωτήθηκε αν παραστεί στη στέψη του πατέρα το Μάιο.

Μια πηγή δήλωσε χαρακτηριστικά αυτή την εβδομάδα ότι: «η (βασιλική) οικογένεια περιμένει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να βρουν έναν λόγο για να… μην είναι εκεί».

Η οικογένεια του Χάρι φέρεται να έχει αιφνιδιαστεί και να πληγωθεί από τις λεπτομέρειες για τη ζωή τους που έχει αποκαλύψει στη δημόσια σφαίρα. 

Μια πηγή είπε στη The Sun: «Υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ της οικογένειας… Δεν θέλουν ιδιωτικές συνομιλίες στη στέψη να μπουν στη χαρτόδετη έκδοση του Spare».
 

Πηγή: skai.gr